SEIZOENSBROUWERIJ VANDEWALLE

5 jaar kracht door ambacht

Bezoek

 BEZOEK DE SEIZOENSBROUWERIJ

Beleef de ervaring en de passie van een hedendaagse huisbrouwerij waar de brouwer voor u nog tijd maakt.

U wordt er ontvangen in een huiselijke sfeer. Rondom de brouwerstafel maakt u kennis met lokale bieren en hartige hapjes uit de bierkeuken.

 Een bezoek bestaat uit:

  • verwelkoming en rondleiding doorheen de werking van de huisbrouwerij
  • degustatie van 2 huisbieren + 1 extra seizoensbier
  • 3 hartige hapjes uit de bierkeuken bereid met lokale en seizoensgebonden streekproducten

Praktisch:

  • de bezoeken gebeuren steeds op reservatie
  • duurtijd van het bezoek met degustatie is 1.5 uur
  • 10 euro per persoon voor 1 tot 16 personen (met een minimum van 80 euro)
  • niet op zondag en feestdagen

contacteer ons voor meer inlichtingen: +32 (0)497 54 95 85 of info@seizoensbrouwerij.be 

 ***

Sinds de opstart van onze Seizoensbrouwerij plaatsen wij hieronder regelmatig reacties uit ons gastenboek of beoordeel ons via  Tripadvisor

‘Bedankt, ge hebt goe bier! Bluven gaan en alles geven!’ [Bert en Thomas, Stasegem, 2017]

‘Waanzinnig bedankt voor de inspirerende rondleiding in uw brouwerij. Enorm genoten van de ‘pure’ ambachtelijke instelling! De lat is gelegd.’ [Brouwerij De Vecht, Nederland, 2017]

‘Thank you for the wonderful visit! Your passion for history and beer are inspiring. Using local ingredients and taking time show in your excellent beers! Cheers!’ [D.J. – Hors catégorie Brewing, 2016]

‘Thank you for a great hospitality! Best from Iceland!’ [E.D., Iceland, 2016]

‘A great brewery with a ton of Passion. So happy we got to stop in.’  [J.F. New York, 2016]

‘Bedankt voor de héél interessante, boeiende en lekkere rondleiding! Proficiat en doe vooral heel lang zo verder.’ [KVLV Pervijze, 2016]

‘Congratulations for crafting time and patiente, who are in the soul of real good beer.‘   [Josimar Melo, Brazil, 2015]

Hier wordt begeestering gebotteld!‘ [J.A.L., 2015]

‘Een HEMELSE ervaring!’ [Focus-WTV, 2015]

‘Interessant, lekker, drank en bijpassende hapjes. De ideale combinatie! West-Vlaanderen mag trots zijn!’ [F.V. Zedelgem, 2015]

‘Bedankt in het geweldige moderne museum van Lo-Reninge!’ [G.M.R.B., de Beerse Bier Liefhebbers, 2015]

‘Ik ben verheugd om hier te mogen vertoeven. Jullie producten getuigen van liefde en professionaliteit!’ [C.N., consul-generaal v/h Koninkrijk Cambodja, 2014]

‘Dichtbij en zo verrassend. Je kan trots zijn op dit staaltje van professionalisme op kleine schaal. Of hoe erfgoed en hedendaagse smaak een ‘mariage’ parfait vormen.’ [F.D. en A.C., Reninge, 2014]

‘Op de kortste dag van het jaar bezochten we dit mooie brouwerijtje. Heel gezellig en zeer lekker bier, met passie gebrouwen! Proficiat en bedankt voor de goede ontvangst!’ [N.W., Alveringem, 2014]

‘We hebben bijgeleerd, we hebben geluisterd naar passie en authenticiteit en het was een ervaring. Dat mogen afronden met prachtig bier is een formule om nog eens terug te komen. Prachtige toer!’ [Biercollectie.be, 2014]

‘Ik drink dit bier graag! And I’ll learn ‘nederlands’ one day. I loved the visit ant the hosts. They were very kind and make the visit even better. A hug from Brazil.’ [Artur M., 2014]

‘Fantastic experience, the tasting combinations were fantastic! We enjoyed it! Thank you for a wonderful visit. Greetings from England.’ [J.A., Londen, 2014]

‘Met passie werden we rondgeleid. Vol ongeduld wachten we op de kriek die rijp zal zijn, die zullen we toch moeten proeven! Jullie doen dit met zoveel warmte dat we ons direct ‘thuis’ voelden. Nog veel geluk, we konden niet beter verwend worden.’ [J.R. en N.D., Brugge, 2014]

‘Levende materie verbetert in de tijd!’ [D.F., Bonheiden, 2014]

‘Proficiat, ik zou zeggen blijven verder brouwen op deze manier. Ambachtelijker dan dit kan niet. Met véél kennis en kunde kom je heel ver. Veel succes met de biertjes die maakt. Bedankt voor de uitleg en de goede ontvangst.’ [F.T., Lier, 2013]

‘Een waar genoegen om hier het glas te mogen heffen! En wat voor een glas !!! Een wonder. Ik ben fan het Vandewalle biertje.’ [J.A., reporter Iedereen Beroemd VRT/Eén, 2013]

‘A fantastic presentation and much appreciation for sharing your story and your beer. [T.R., Missoula USA, 2013]

‘Net een nieuwe bierstijl ontdekt!’ [W.V.B., Tienen, 2013]

Chris, I’am honored to be witness (and help to write) te first pages of some new history. Best of luck with the Seizoensbrouwerij! [J.S., USA, 2012]

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter